Joseph Julian Soria
Data urodzenia: Kalifornia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Carlos Fuentes (gościnnie)
0.0 2011 Carlos Fuentes (gościnnie)
8.0 2009 Carlos Fuentes (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Książę John (gościnnie)
7.9 2008 Carlos Fuentes (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Roscoe (gościnnie)
8.3 2006 Carlos Fuentes (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Carlos Fuentes (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Pedro Marquez (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Carlos Fuentes (gościnnie)
7.3 2002 Hector Del Rio (2005) (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Carlos Fuentes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Julian Soria filmy Joseph Julian Soria najlepsze filmy Joseph Julian Soria zdjęcia Joseph Julian Soria galeria Joseph Julian Soria biografia Joseph Julian Soria nominacje Joseph Julian Soria nagrody i wyróżnienia Joseph Julian Soria filmografia Joseph Julian Soria aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.