Joseph Dempsie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 William (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Gendry
8.2 2010 William (gościnnie)
7.3
Przeklęta liga
Damned United, The
2009 William (gościnnie)
0.0 2009 William (gościnnie)
7.5 2008 William (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 Chris Miles
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Cline (gościnnie)
10.0 2003 William (gościnnie)
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 William (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 William (gościnnie)
7.0 1993 William (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Dempsie filmy Joseph Dempsie najlepsze filmy Joseph Dempsie zdjęcia Joseph Dempsie galeria Joseph Dempsie biografia Joseph Dempsie nominacje Joseph Dempsie nagrody i wyróżnienia Joseph Dempsie filmografia Joseph Dempsie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.