Joseph D. Reitman
Data urodzenia: 1968-05-25
Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA
Stan cywilny: żona Shannon Elizabeth (od 15.06.2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Boris (gościnnie)
0.0 2010 Boris (gościnnie)
6.3 2009 Boris (gościnnie)
7.2 2009 Boris (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Boris (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Boris (gościnnie)
7.3 2002 Bob Norwood (gościnnie)
6.7
Kocurek
Tomcats
2001 Boris (gościnnie)
7.0
Gniew oceanu
Perfect Storm, The
2000 Boris (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Boris (gościnnie)
8.0 2000 Boris (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sean Nolan (2002) (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Boris (gościnnie)
7.0 1999 Boris (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Boris (gościnnie)
7.0 1998 Boris (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Boris (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Boris (gościnnie)
0.0 1996 Boris (gościnnie)
7.8 1996 Boris (gościnnie)
5.8 1996 Boris (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Boris (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Boris (gościnnie)
8.0 1995 Boris (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Boris (gościnnie)
7.3 1990 Boris (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Ghengis / Tom / Rzucający kamieniem (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph D. Reitman filmy Joseph D. Reitman najlepsze filmy Joseph D. Reitman zdjęcia Joseph D. Reitman galeria Joseph D. Reitman biografia Joseph D. Reitman nominacje Joseph D. Reitman nagrody i wyróżnienia Joseph D. Reitman filmografia Joseph D. Reitman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.