Joseph Cotten
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1981 Ksiądz
7.2 1979 Edward (gościnnie)
5.7
Bez skrupułów
L'Ordre et la sécurité du monde
1978 Foster Johnson
7.2 1978 Thomas Cummings (gościnnie)
8.5
Ostatni promień blasku
Twilight's Last Gleaming
1977 Arthur Renfrew
10.0 1977 Horton Paine
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Pułkownik van Ryker (gościnnie)
6.2
Korzenie mafii
Alle origini della mafia
1976 The Envoy
6.8 1974 Warren Jameson (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 John R. James(gościnnie)
8.2 1968 Henry 'Harry' Worthington Rayner (gościnnie)
6.5 1968 Pan Jack (gościnnie)
7.3 1967 Jonas
6.3 1967 Nathan Tio (gościnnie)
6.9 1967 Dr Benjamin Stern (gościnnie)
6.2 1962 Sędzia Will McMasters (1970) (gościnnie)
10.0 1961 Profesor Wheelwright (gościnnie)
7.3
Doktor Kildare
Dr. Kildare
1961
10.0 1960 Dr George Mallinson (gościnnie)
6.8 1958 Arnold Buhler (gościnnie)
7.0 1957 Gregg Carey (gościnnie)
6.0 1957 Kapitan Dan Brady / John Augustus (gościnnie)
10.0 1956 (gościnnie)
7.0 1956 (gościnnie)
5.6 1956 Robert Rainey (gościnnie)
10.0 1955 on sam / gospodarz (1955-1956)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 William Callew (gościnnie)
0.0 1954 Dan McCorn (gościnnie)
7.7 1953 Gospodarz (gościnnie)
7.0 1953 Hanly/Kapitan/Kapral (1954, 1956) (gościnnie)
5.5 1952 John Ashburn (gościnnie)
6.0 1951 (gościnnie)
7.6
Pod znakiem Koziorożca
Under Capricorn
1949 Sam Flusky

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Cotten filmy Joseph Cotten najlepsze filmy Joseph Cotten zdjęcia Joseph Cotten galeria Joseph Cotten biografia Joseph Cotten nominacje Joseph Cotten nagrody i wyróżnienia Joseph Cotten filmografia Joseph Cotten aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.