Joseph Castanon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.4 2010 Mały Mackie
0.0 2010 Dziecko pułkownik
7.0
Czas Komanczów
Comanche Moon
2008 Newt
7.6 2007 Jimmy Crack Kornduffer (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Woody (gościnnie)
8.3 2006 Ethan Sterling (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Kenny (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Zach Tanner (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ethan Heller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Castanon filmy Joseph Castanon najlepsze filmy Joseph Castanon zdjęcia Joseph Castanon galeria Joseph Castanon biografia Joseph Castanon nominacje Joseph Castanon nagrody i wyróżnienia Joseph Castanon filmografia Joseph Castanon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.