Joseph Bologna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.5
Tylko miłość (1996)
Love Is All There Is

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
7.9 2002 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
9.5 1999 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
4.2 1998 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
6.8
Do usług
Temporarily Yours
1997 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
6.5
Tylko miłość
Love Is All There Is
1996 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
7.4 1996 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
6.3 1996 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
7.0 1996 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
9.5 1991 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Charlie Verducci (gościnnie)
9.2 1987 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
8.4
Grzechy
Sins
1986 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
5.7 1986 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
5.5 1985 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Giovanni 'Papa' DiMasa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Bologna filmy Joseph Bologna najlepsze filmy Joseph Bologna zdjęcia Joseph Bologna galeria Joseph Bologna biografia Joseph Bologna nominacje Joseph Bologna nagrody i wyróżnienia Joseph Bologna filmografia Joseph Bologna aktor Joseph Bologna reżyser Joseph Bologna scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.