Joseph Anthony
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.7
Jutro (1972)
Tomorrow
4.5
Dziewczyna w hotelu (1961)
All in a Night's Work
7.5
Swatka (1958)
Matchmaker, The

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Fotograf (gościnnie)
7.1 2008 Fotograf (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Fotograf (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Fotograf (gościnnie)
10.0 1961 Fotograf (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Fotograf (gościnnie)
6.0 1951 Fotograf (gościnnie)
10.0 1950 Fotograf (gościnnie)
8.0 1950 Fotograf (gościnnie)
6.0 1949 Fotograf (gościnnie)
6.0 1948 Fotograf (gościnnie)
6.6 1947 Fotograf (gościnnie)
9.5 1946 Fotograf (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Anthony filmy Joseph Anthony najlepsze filmy Joseph Anthony zdjęcia Joseph Anthony galeria Joseph Anthony biografia Joseph Anthony nominacje Joseph Anthony nagrody i wyróżnienia Joseph Anthony filmografia Joseph Anthony aktor Joseph Anthony reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.