José Zúñiga
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Nate Weinmann (gościnnie)
7.7 2011 Nate Weinmann (gościnnie)
7.7 2011 Nate Weinmann (gościnnie)
8.3 2011 Pan Santana / Taksówkarz Harry (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Nate Weinmann (gościnnie)
7.7 2009 Alfredo Quintana (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Detektyw Molina (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Nate Weinmann (gościnnie)
8.3 2006 Jorge Castillo (gościnnie)
8.4 2006 Nate Weinmann (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Coyote (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Mickey Santana (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Funkcjonariusz Reed Simonds (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Nate Weinmann (gościnnie)
7.5 2005 Nate Weinmann (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Meloy (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Nate Weinmann (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Detektyw Heredia (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Nate Weinmann (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Nate Weinmann (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Nate Weinmann (gościnnie)
7.3 2002 Juan Ortega (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Nate Weinmann (gościnnie)
7.6 2001 Nate Weinmann (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Detektyw Chris Cavaliere (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Nate Weinmann (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Nate Weinmann (gościnnie)
10.0 1998 Nate Weinmann (gościnnie)
6.6 1997 Nate Weinmann (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Nate Weinmann (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Nate Weinmann (gościnnie)
7.6 1993 Nate Weinmann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

José Zúñiga filmy José Zúñiga najlepsze filmy José Zúñiga zdjęcia José Zúñiga galeria José Zúñiga biografia José Zúñiga nominacje José Zúñiga nagrody i wyróżnienia José Zúñiga filmografia José Zúñiga aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.