José Antonio Estrada
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2001 Efrén Mendoza
7.8
Mała księżniczka
Carita de ángel
2000
8.3
Porywy Serca
Por Tu Amor
1999 Fausto
7.6 1998
7.7
Maria Isabela
María Isabel
1997 Chino
10.0 1996
4.5 1996 Pedro

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

José Antonio Estrada filmy José Antonio Estrada najlepsze filmy José Antonio Estrada zdjęcia José Antonio Estrada galeria José Antonio Estrada biografia José Antonio Estrada nominacje José Antonio Estrada nagrody i wyróżnienia José Antonio Estrada filmografia José Antonio Estrada aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.