Joris Stuyck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1997 Kapitan Johann Ewald
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Peter Lawford (gościnnie)
6.0 1986 (gościnnie)
7.6 1984 Hayward (gościnnie)
8.5 1983 Greenberg
8.3 1983 Harry Hollinger (gościnnie)
10.0 1982 Starszy sierżant Chuck Ericson
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Edward Prusky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joris Stuyck filmy Joris Stuyck najlepsze filmy Joris Stuyck zdjęcia Joris Stuyck galeria Joris Stuyck biografia Joris Stuyck nominacje Joris Stuyck nagrody i wyróżnienia Joris Stuyck filmografia Joris Stuyck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.