Jorge Luis Abreu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2006 Kelner (gościnnie)
7.5 2002 Dyrektor salonu (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Kelner (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Kelner (gościnnie)
8.0 2000 Kelner (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Kelner (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Kelner (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Kelner (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Kelner (gościnnie)
9.0 1995 Kelner (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Kelner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jorge Luis Abreu filmy Jorge Luis Abreu najlepsze filmy Jorge Luis Abreu zdjęcia Jorge Luis Abreu galeria Jorge Luis Abreu biografia Jorge Luis Abreu nominacje Jorge Luis Abreu nagrody i wyróżnienia Jorge Luis Abreu filmografia Jorge Luis Abreu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.