Jörg Hube
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1990 Hans Ferdl (gościnnie)
0.0 1988 Antl
0.0 1987 Właściciel stacji benzynowej (gościnnie)
8.0 1984 Otto Wohlleben
1.0 1983 Operator stacji benzynowej
7.0 1978 Hermann Strobl (gościnnie)
7.8 1977 Taksówkarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jörg Hube filmy Jörg Hube najlepsze filmy Jörg Hube zdjęcia Jörg Hube galeria Jörg Hube biografia Jörg Hube nominacje Jörg Hube nagrody i wyróżnienia Jörg Hube filmografia Jörg Hube aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.