Jordi Caballero
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Soledad Marquesa (gościnnie)
4.0
Co gryzie Jimmy'ego?
Out of Jimmy's Head
2007 Mario (gościnnie)
9.0 2007 Mario (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Mario (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Mario (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Mario (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Komendant policji (gościnnie)
8.0
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003 Mario (gościnnie)
7.3 2002 Julio Elias (gościnnie)
7.6 2001 Massimo (gościnnie)
7.6 2001 Mario (gościnnie)
8.6 2000 Mario (gościnnie)
0.0 1999 Mario (gościnnie)
8.4 1999 Mario (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Mario (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jordi Caballero filmy Jordi Caballero najlepsze filmy Jordi Caballero zdjęcia Jordi Caballero galeria Jordi Caballero biografia Jordi Caballero nominacje Jordi Caballero nagrody i wyróżnienia Jordi Caballero filmografia Jordi Caballero aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.