Jordan Marder
Data urodzenia: 1973-04-11
Miejsce urodzenia: Westchester, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Stwór (gościnnie)
8.1 2007 Stwór (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Stwór (gościnnie)
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Stwór (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Stwór (gościnnie)
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Stwór (gościnnie)
7.4 1997 Stwór (gościnnie)
6.5
Nagi peryskop
Down Periscope
1996 Stwór (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Stwór (gościnnie)
5.8
Zabójcza perfekcja
Virtuosity
1995 Stwór (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Stwór (gościnnie)
7.0 1995 Stwór (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Stwór (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Stwór (gościnnie)
6.4 1985 Stwór (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jordan Marder filmy Jordan Marder najlepsze filmy Jordan Marder zdjęcia Jordan Marder galeria Jordan Marder biografia Jordan Marder nominacje Jordan Marder nagrody i wyróżnienia Jordan Marder filmografia Jordan Marder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.