Jordan Gelber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Freddy (gościnnie)
6.2
Czarny koń
Dark Horse
2011 Abe
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Simon (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Freddy (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Freddy (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Freddy (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Freddy (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Freddy (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Bob Berg (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Freddy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jordan Gelber filmy Jordan Gelber najlepsze filmy Jordan Gelber zdjęcia Jordan Gelber galeria Jordan Gelber biografia Jordan Gelber nominacje Jordan Gelber nagrody i wyróżnienia Jordan Gelber filmografia Jordan Gelber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.