Jonty Stephens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 Ralph Grahame (gościnnie)
10.0 2002 Billy
7.8 1999 Dutton
0.0 1999 Brig. Black
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Clive Pullen (gościnnie)
0.0 1997 Sierżant Blakeny
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Jeff Haskin (gościnnie)
0.0 1995 DC Stoppard (gościnnie)
6.0 1995 Joe Foster (gościnnie)
6.8 1992 Eamon Maxwell (gościnnie)
0.0 1989 Larry (gościnnie)
7.0 1979 Asystent na poczcie (gościnnie)
8.0 1979 D.C. Field (1993)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonty Stephens filmy Jonty Stephens najlepsze filmy Jonty Stephens zdjęcia Jonty Stephens galeria Jonty Stephens biografia Jonty Stephens nominacje Jonty Stephens nagrody i wyróżnienia Jonty Stephens filmografia Jonty Stephens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.