Jonathan Walker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Albert Duncan (gościnnie)
6.1 2011 Albert Duncan (gościnnie)
5.4
Bez litości
True Justice
2011 Albert Duncan (gościnnie)
6.1
Coś
Thing, The
2011 Albert Duncan (gościnnie)
7.1
Red
2010 Albert Duncan (gościnnie)
3.5 2010 Albert Duncan (gościnnie)
8.1 2010 Albert Duncan (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Alex Phelan (gościnnie)
7.8 2008 Albert Duncan (gościnnie)
5.6 2007 Albert Duncan (gościnnie)
7.0
Amatorzy przygód
Adventure Inc.
2002 Albert Duncan (gościnnie)
7.0
W sieci pająka
Along Came a Spider
2001 Albert Duncan (gościnnie)
7.2 2001 Paul Brenner (gościnnie)
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 Albert Duncan (gościnnie)
8.0
Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a
Secret Adventures of Jules Verne, The
2000 Albert Duncan (gościnnie)
9.0 2000 Albert Duncan (gościnnie)
8.0 2000 Albert Duncan (gościnnie)
8.3 2000 Albert Duncan (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Albert Duncan (gościnnie)
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Albert Duncan (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Albert Duncan (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Albert Duncan (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Albert Duncan (gościnnie)
7.5
Szkoła na fali
Breaker High
1997 Albert Duncan (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Albert Duncan (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Albert Duncan (gościnnie)
6.8 1996 Albert Duncan (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Albert Duncan (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Charlie Morris / Chuck Lukerman (gościnnie)
7.7 1992 Albert Duncan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Walker filmy Jonathan Walker najlepsze filmy Jonathan Walker zdjęcia Jonathan Walker galeria Jonathan Walker biografia Jonathan Walker nominacje Jonathan Walker nagrody i wyróżnienia Jonathan Walker filmografia Jonathan Walker aktor Jonathan Walker scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.