Jonathan Spencer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2011 Mężczyzna w barze (gościnnie)
8.2 2011 Andy (gościnnie)
8.3 2011 Andy (gościnnie)
7.3
We dwoje raźniej
Better With You
2010 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Howie Daubert (gościnnie)
7.5 2007 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.5 2007 Mężczyzna w barze (gościnnie)
8.0 2007 Victor Manny (gościnnie)
7.7 2006 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Klient (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.0 2000 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pisarz sądowy (gościnnie)
0.0 1999 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Mężczyzna w barze (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Spencer filmy Jonathan Spencer najlepsze filmy Jonathan Spencer zdjęcia Jonathan Spencer galeria Jonathan Spencer biografia Jonathan Spencer nominacje Jonathan Spencer nagrody i wyróżnienia Jonathan Spencer filmografia Jonathan Spencer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.