Jonathan Silverman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Franzblau (gościnnie)
0.0 2011 Dr Franzblau (gościnnie)
0.0 2011 Dr Franzblau (gościnnie)
0.0 2010 Dr Franzblau (gościnnie)
4.7 2010 Dr Franzblau (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Gerald Jameson (gościnnie)
6.4
W nagłym wypadku
In Case of Emergency
2007 Dr Franzblau (gościnnie)
6.3 2007 Dr Franzblau (gościnnie)
8.0 2007 Dr Franzblau (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Dr Franzblau (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dr Franzblau (gościnnie)
7.5 2005 Dr Franzblau (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Dr Franzblau (gościnnie)
7.0 2003 Dr Franzblau (gościnnie)
7.3 2002 Jay Seaver (gościnnie)
7.0 1996 Dr Franzblau (gościnnie)
8.0 1995 Dr Franzblau (gościnnie)
6.6
Zakładniczka
Teresa's Tattoo
1994 Dr Franzblau (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dr Franzblau (gościnnie)
7.0
Ze śmiercią jej do twarzy
Death Becomes Her
1992 Dr Franzblau (gościnnie)
7.7 1988 Dr Franzblau (gościnnie)
6.8
E/R
1984 Dr Franzblau (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Silverman filmy Jonathan Silverman najlepsze filmy Jonathan Silverman zdjęcia Jonathan Silverman galeria Jonathan Silverman biografia Jonathan Silverman nominacje Jonathan Silverman nagrody i wyróżnienia Jonathan Silverman filmografia Jonathan Silverman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.