Jonathan Ryan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2011 Utopiony kapłan (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Utopiony kapłan (gościnnie)
7.9
Dynastia Tudorów
The Tudors
2007 Francuski ambasador
5.5 2004 Utopiony kapłan (gościnnie)
8.2
W imię ojca
In the Name of the Father
1993 Utopiony kapłan (gościnnie)
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Utopiony kapłan (gościnnie)
6.1 1988 Utopiony kapłan (gościnnie)
0.0 1987 Utopiony kapłan (gościnnie)
0.0 1983 Utopiony kapłan (gościnnie)
10.0 1982 Utopiony kapłan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Ryan filmy Jonathan Ryan najlepsze filmy Jonathan Ryan zdjęcia Jonathan Ryan galeria Jonathan Ryan biografia Jonathan Ryan nominacje Jonathan Ryan nagrody i wyróżnienia Jonathan Ryan filmografia Jonathan Ryan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.