Jonathan LaPaglia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.4
Bez pardonu (2000)
District, The

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Anton Deluca (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Anton Deluca (gościnnie)
7.7 2009 John Knox (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Jackson Monaghan (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Anton Deluca (gościnnie)
7.7
Fuks
Windfall
2006 Anton Deluca (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Anton Deluca (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Anton Deluca (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Anton Deluca (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Anton Deluca (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Anton Deluca (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Anton Deluca (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Michael 'Tasak' (gościnnie) (on sam)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Anton Deluca (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Anton Deluca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan LaPaglia filmy Jonathan LaPaglia najlepsze filmy Jonathan LaPaglia zdjęcia Jonathan LaPaglia galeria Jonathan LaPaglia biografia Jonathan LaPaglia nominacje Jonathan LaPaglia nagrody i wyróżnienia Jonathan LaPaglia filmografia Jonathan LaPaglia aktor Jonathan LaPaglia reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.