Jonathan Hackett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.3
Łowcy skarbów (1999)
Relic Hunter
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki (1997)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
6.4
Wojna światów (1988)
War of the Worlds

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 (producent)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 (producent)
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 (producent)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Wielebny Jim Hale (gościnnie)
0.0 1987 (producent)
8.0 1979 Pijak w pubie (gościnnie)
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 (producent)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Hackett filmy Jonathan Hackett najlepsze filmy Jonathan Hackett zdjęcia Jonathan Hackett galeria Jonathan Hackett biografia Jonathan Hackett nominacje Jonathan Hackett nagrody i wyróżnienia Jonathan Hackett filmografia Jonathan Hackett aktor Jonathan Hackett reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.