Jonathan Goldsmith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1985 Raf Perry
7.5 1985 Jack (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Fitzroy (gościnnie)
6.8 1983 Ojciec Billy'ego (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Preston (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Arnie Hoffs / Wendell Price (gościnnie)
7.1 1982 Dr Julius Markes (gościnnie)
6.2 1982 Cody Mayfield (1982) / Arnold Parton (1985) (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Ronald Becker (gościnnie)
10.0 1981 (gościnnie)
8.2 1981 Grant (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Sierżant Cooper (gościnnie)
4.0 1980 (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Flynn (gościnnie)
6.2 1979 Dr Nesbitt / Dr Willis Nathan (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
6.8 1974 Yossi Hendel (gościnnie)
7.0 1973 Rick Garrett (gościnnie)
6.4 1968 Malcolm Vaughn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Goldsmith filmy Jonathan Goldsmith najlepsze filmy Jonathan Goldsmith zdjęcia Jonathan Goldsmith galeria Jonathan Goldsmith biografia Jonathan Goldsmith nominacje Jonathan Goldsmith nagrody i wyróżnienia Jonathan Goldsmith filmografia Jonathan Goldsmith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.