Jonathan Firth
Data urodzenia: 1967-04-06
Miejsce urodzenia: Essex, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2009 Dr. David Fuller
5.3 2005 Ben Loach (2005) (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Edward Pierce (gościnnie)
0.0 1998 Kapitan Charles Keaton
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Michael Lacey (gościnnie)
8.5 1994 Joscelin (gościnnie)
7.6 1994 Fred Vincy
7.7
Wichrowe wzgórza
Wuthering Heights
1992 Linton Heathcliff
8.3 1992 Florizel (głos) (gościnnie)
8.3 1992 Richard Grey
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Lord Byron (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Firth filmy Jonathan Firth najlepsze filmy Jonathan Firth zdjęcia Jonathan Firth galeria Jonathan Firth biografia Jonathan Firth nominacje Jonathan Firth nagrody i wyróżnienia Jonathan Firth filmografia Jonathan Firth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.