Jonathan Del Arco
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Ojciec Jose (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Ojciec Jose (gościnnie)
8.0 2000 Ojciec Jose (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Ojciec Jose (gościnnie)
6.4
Perła
Pearl
1996 Ojciec Jose (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Ojciec Jose (gościnnie)
7.3 1991 Ojciec Jose (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Ojciec Jose (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Ojciec Jose (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Del Arco filmy Jonathan Del Arco najlepsze filmy Jonathan Del Arco zdjęcia Jonathan Del Arco galeria Jonathan Del Arco biografia Jonathan Del Arco nominacje Jonathan Del Arco nagrody i wyróżnienia Jonathan Del Arco filmografia Jonathan Del Arco aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.