Jonathan Chase
Data urodzenia: 1979-10-26
Miejsce urodzenia: Plantation, Floryda, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jeff (gościnnie)
0.0 2011 Jeff (gościnnie)
6.3 2009 Jeff (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Jeff (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sandy Bauer (gościnnie)
7.9 2008 Jeff (gościnnie)
7.5 2005 Jeff (gościnnie)
7.3 2004 Brian Hamilton (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Jeff (gościnnie)
7.5 2002 Zywy pomnik (gościnnie)
7.3 2001 Jeff (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jeff (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Chase filmy Jonathan Chase najlepsze filmy Jonathan Chase zdjęcia Jonathan Chase galeria Jonathan Chase biografia Jonathan Chase nominacje Jonathan Chase nagrody i wyróżnienia Jonathan Chase filmografia Jonathan Chase aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.