Jonathan Adams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2010 Dr Daniel Goodman
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Dr Daniel Goodman
6.5 2010 Dr Daniel Goodman
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Dr Daniel Goodman
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Dr Daniel Goodman
7.7 2009 Vulcan Simmons (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Dr Daniel Goodman
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Dr Daniel Goodman
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Dr Daniel Goodman
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Daniel Goodman
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dr Daniel Goodman
7.5 2005 Dr Daniel Goodman
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Daniel Goodman
6.7
Ambasada USA
American Embassy, The
2002 Dr Daniel Goodman
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Dr Daniel Goodman
7.0 1992 Dr Daniel Goodman
6.3
Oczy szatana
Due occhi diabolici
1990 Dr Daniel Goodman
6.9
Kryptonim Prosiaczek
Piglet Files, The
1990 Dr Daniel Goodman
0.0 1987 Dr Daniel Goodman
0.0 1985 Dr Daniel Goodman
0.0 1984 Dr Daniel Goodman
8.5
Przygody Sherlocka Holmesa
Adventures of Sherlock Holmes, The
1984 Dr Daniel Goodman
8.8 1982 Dr Daniel Goodman
7.4 1981 Dr Daniel Goodman
8.1
Jezus z Nazaretu
Jesus of Nazareth
1977 Dr Daniel Goodman
7.7
Rocky Horror Picture Show
Rocky Horror Picture Show, The
1975 Dr Daniel Goodman
10.0 1973 Dr Daniel Goodman
6.5 1972 Dr Daniel Goodman
7.0 1965 Dr Daniel Goodman
8.6 1962 Dr Daniel Goodman
4.7 1955 Dr Daniel Goodman

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jonathan Adams filmy Jonathan Adams najlepsze filmy Jonathan Adams zdjęcia Jonathan Adams galeria Jonathan Adams biografia Jonathan Adams nominacje Jonathan Adams nagrody i wyróżnienia Jonathan Adams filmografia Jonathan Adams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.