Jon Patrick Walker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2010 Eric (gościnnie)
10.0 2001 Eric (gościnnie)
8.1 2000 Eric (gościnnie)
0.0 1998 Eric (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Eric (gościnnie)
6.7 1992 Eric (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jon Patrick Walker filmy Jon Patrick Walker najlepsze filmy Jon Patrick Walker zdjęcia Jon Patrick Walker galeria Jon Patrick Walker biografia Jon Patrick Walker nominacje Jon Patrick Walker nagrody i wyróżnienia Jon Patrick Walker filmografia Jon Patrick Walker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.