Jon Glover
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Mężczyzna
7.2 2002 (głos)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Tristen (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Inspektor Sammy Cohen (gościnnie)
6.8
Przygody misia Paddingtona
Adventures of Paddington Bear, The
1997 Pan Brown (głos)
8.7 1997 Różne zwierzęta (głos)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Dziennikarz telewizyjny (gościnnie)
6.0 1997 Dave Dexter (gościnnie)
9.0 1994 Pan Cholmondley-Warner
7.8
Zwierzęta z Zielonego Lasu
Animals of Farthing Wood, The
1993 (głos)
7.0 1993 Greg Miller (gościnnie)
0.0 1991 (gościnnie)
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Roger (gościnnie)
7.9 1987 (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Komentator bokserski (gościnnie)
0.0 1984 Różne głosy (głos)
5.5 1983

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jon Glover filmy Jon Glover najlepsze filmy Jon Glover zdjęcia Jon Glover galeria Jon Glover biografia Jon Glover nominacje Jon Glover nagrody i wyróżnienia Jon Glover filmografia Jon Glover aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.