Jolene Purdy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Ronnie (gościnnie)
7.3
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
2009 Ronnie (gościnnie)
7.3 2009 Ronnie (gościnnie)
3.8 2008 Ronnie (gościnnie)
8.8 2008 Cara (gościnnie)
7.9 2001 Ronnie (gościnnie)
7.6 2000 Ronnie (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Ronnie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jolene Purdy filmy Jolene Purdy najlepsze filmy Jolene Purdy zdjęcia Jolene Purdy galeria Jolene Purdy biografia Jolene Purdy nominacje Jolene Purdy nagrody i wyróżnienia Jolene Purdy filmografia Jolene Purdy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.