Jolanta Pankowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2001 Gość (gościnnie)
6.4 2000 (gościnnie)
7.5 1995 Sprzątaczka w UOP (gościnnie)
5.8 1991 (niewymieniony w czołówce)
7.4 1989 Pasażerka(niewymieniony w czołówce)
8.0 1988 Messalina -Uczestniczka Balu u Wolanda (odcinek 3)(niewymieniony w czołówce)
6.3 1985 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jolanta Pankowska filmy Jolanta Pankowska najlepsze filmy Jolanta Pankowska zdjęcia Jolanta Pankowska galeria Jolanta Pankowska biografia Jolanta Pankowska nominacje Jolanta Pankowska nagrody i wyróżnienia Jolanta Pankowska filmografia Jolanta Pankowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.