Jôji Yanami
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2009 T?t?sai (głos)
8.0 2008 Dokusasori-sensei (głos) (gościnnie)
6.4 2008 Boyakkii (głos)
7.7 2008 Senior Kuchiki (głos)
7.1
Kitaro
Gegege no Kitarô
2007 Ittan Momen (głos)
8.3 2006 Arystar Krory przedtem (głos)
8.0 2004 Nestor klanu Kuchiki (głos) (gościnni
8.4 2001 Xuanwumon (głos)
9.0 2001 Profesor Yumi (głos)
7.2 2000 Stary Gennai (głos)
8.3 1999 Gan Fall / Boodle (głos)
2.5 1998 Szef wsi (głos)
10.0 1998 Nankyoku Jusei (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Narrator, North Kaio (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Ten'ei (głos) (gościnnie)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Narration (narrator) (głos)
0.0 1996 Fei Pusu (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 (narrator)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Narracja (głos)
7.0 1993 Dr Kitaguchi (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Kaiô (głos) (narrator)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 (narrator)
6.9 1992 Król Metallicany (głos)
8.5
Ushio i Tora
Ushio and Tora
1992 Umizato
7.7
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z 7: Kyokugen battle!! San dai super saiyajin
1992 (narrator)
7.7
Dragon Ball Z: Powrót Coolera
Dragon Ball Z 6: Gekitotsu!! Hyakuoku power no senshitachi
1992 Narration (narrator)
3.0 1991 Vincent (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Bóg Strefy Północnej (głos) (narrator
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 (narrator)
7.7
Muminki
Moomins
1990 Binchi (głos)
7.5 1988 Buaku
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 (narrator)
7.8
Dragon Ball: Śpiąca księżniczka w zamku zła
Doragon bôru: Majinjô no nemuri hime
1987 (narrator)
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Jiisan / Chôrô (głos) (gościnnie)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Dr. Briefs / King/Narrator (głos)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 (narrator)
0.0 1985 Yousuke Nakamori (głos)
8.8
Skrzaty z Wyspy Li
Tongari Boushi no Memoru
1984 Dziadek Moniki / Dentysta Mariel (głos)
7.3 1984 Erari (głos) (gościnnie)
8.1
Nausicaä z Doliny Wiatru
Kaze no tani no Naushika
1984 Gikkuri (głos)
7.1
Pani Łyżeczka
Spoon Obaasan
1983 Pot Bjorn (głos)
9.4
Mały rycerz El Cid
Adventures of Little El Cid
1983 Holle (głos)
10.0 1981 (głos)
7.7 1981 Safari (głos)
8.1
Cudowna podróż
Nils no fushigi na tabi
1980 Ten (głos)
9.0 1980 Dziadek (głos)
6.0 1978 Koktor Zero
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Boyakki (głos)
7.6
Przygody Sindbada żeglarza
Arabian Nights: Adventures of Sindbad, The
1975 Demon Lodu (głos)
5.5 1975 Grocky (głos)
8.3 1973 Lupin (głos)
1.0 1973 (głos)
8.4 1972 Pochi (głos)
1.5 1972 Profesor Yumi (głos)
1.0 1971 Ittan Momen (głos) (gościnnie)
8.5 1969 Muskrat (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jôji Yanami filmy Jôji Yanami najlepsze filmy Jôji Yanami zdjęcia Jôji Yanami galeria Jôji Yanami biografia Jôji Yanami nominacje Jôji Yanami nagrody i wyróżnienia Jôji Yanami filmografia Jôji Yanami aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.