Jôji Nakata
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 John Do (głos)
6.7 2011 Tetsuji Chuuma (głos)
8.3 2011 Gyuuki (głos)
3.0 2011 Mags (głos)
7.7 2011 Kirei Kotomine (głos)
7.8 2010 Soichiro Takagi (głos) (gościnnie)
8.6 2010 Ojciec Naoi'i (głos)
7.3 2010 Wolfgang Regendorf (głos)
7.7 2010 Peterhausen (głos)
8.1 2010 Gy?ki (głos)
7.3 2010 Hyougo Otoo (głos)
7.7 2010 Yamisaka Oma (głos)
6.7 2010 Właściciel studia fotograficznego (głos)
8.8 2010 Urodzony kierowca / Urodzony drań (głos)
8.0 2010 Władimir Putin (głos)
6.0 2010 Gilliam (głos)
7.8 2009 John Smith (głos)
7.5 2009 Taksówkarz (głos) (gościnnie)
7.4 2009 Steiner (głos)
6.2 2009 Momoko (głos)
7.3 2009 Rienas (głos)
7.0 2009 Nodoka no Chichi (głos)
8.4 2008 Diethard Ried (głos)
8.3 2008 Faraon (głos) (gościnnie)
7.6 2008 Shamon (głos)
7.8 2008 Van Grants (głos)
7.7 2008 Guinguld (głos) (gościnnie)
7.2 2008 Musashibo Benkei (Yamato Bo) (głos)
7.9 2008 Kunio Ishigami (głos)
7.6
Devil May Cry
Debiru mei kurai
2007 Baaru (głos) (gościnnie)
8.5 2007 Magin (głos) (gościnnie)
8.0 2007 Urzędnik 1 (głos)
8.5 2007 Sakaki Beisel (głos)
7.1 2007 Fukamachi School Headmaster (głos)
7.1
Kitaro
Gegege no Kitarô
2007 Yadoukai (głos)
6.9 2007 Mo (głos)
7.0 2007 Kuma-san (głos)
8.0 2007 Dandy (głos)
7.9 2007 Baki (głos)
8.0 2006 Kirei Kotomine (głos)
8.1 2006 Alucard (głos)
8.3 2006 Diethard Ried (głos)
8.1 2006 Kageyama (głos)
8.5 2006 Berserker (głos)
7.5 2006 Liamon Riez (głos)
6.9 2006 Dufarge (głos)
7.8 2006 Paya-Tan (Ciemna) (głos)
8.0 2006 Prezydent Joseph Copeland (głos)
9.1 2006 Doushin / Touma Kuraba (głos)
8.1 2005 Amshel (głos)
7.7 2005 Bandou (głos)
8.8 2005 Clyde Haraoun (głos)
7.9 2005 Nero (głos)
7.0
Solty Rei
SoltyRei
2005 Roy Revant (głos)
6.3 2005 Mo
8.0 2005 Zhao/Szef Qinglonga (głos)
8.0 2005 (głos) (narrator)
7.8 2004 Bandou (głos)
7.2
Zemsta hrabiego Monte Cristo
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
2004 The Count of Monte Cristo / Edmond Dantès (głos)
7.5 2004 Herman (głos)
8.3 2004 Kouzou Minashiro (głos)
8.5 2004 Gran Kaiser (głos)
5.5 2004 Maskman (głos)
6.7 2004 Grande (głos)
6.7 2004 Giroro (głos)
8.0 2004 Geitou (głos)
8.5 2003 Motoharu Kimata (głos)
8.1 2003 Rad (głos)
7.7 2003 Toshizo Hijikata (głos)
8.8 2002 Koutetsu (głos)
7.9 2002 Jin Kunugi (głos)
7.5 2002 Rush (głos)
7.8 2002 Baki (głos)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Alucard (głos)
7.5 2000 Straszny Elektryk (głos)
8.6 2000 Michael Hartland (głos)
6.8 1999 Fomalhaut (głos)
8.0 1999 Toshio Kobayashi (głos)
8.3 1999 Whetton (głos)
6.6 1998 Król Kashue (głos)
8.0 1998 Brian J. Mason (głos)
8.0 1998 Childman (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers Next, The
1996 Maryuo Gaav (głos)
8.1 1996 Folken (głos)
7.0 1996 Oasis (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Shinji Usami (głos) (gościnnie)
8.2 1995 Bogey (głos)
6.0 1994 Murakumo (głos)
8.0
Kroniki Wojny na Lodoss
Lodoss to senki
1990 Książę Jester (głos)
10.0 1989 Leopold Schumacher
9.1 1988 Schumacher (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jôji Nakata filmy Jôji Nakata najlepsze filmy Jôji Nakata zdjęcia Jôji Nakata galeria Jôji Nakata biografia Jôji Nakata nominacje Jôji Nakata nagrody i wyróżnienia Jôji Nakata filmografia Jôji Nakata aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.