Johnny Williams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Vinnie
0.0 2011 Detektyw Cellentano
0.0 2011 Sharkie
0.0 2011 Johnny
0.0 2010 Tullio Sfumato
0.0 2010
3.0 2009 Oficer z wydziału dochodzeniowo-śledczego
7.1
Jak ugryźć 10 milionów
Whole Nine Yards, The
2000 Vito
0.0 1999 Ralph (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Morelli (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Vito (gościnnie)
7.6 1993 Sammy Meyers (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Lou (gościnnie)
8.6 1992 Sharkey (gościnnie)
7.8
Stan łaski
State of Grace
1990 Człowiek Borelliego
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (gościnnie)
8.4 1970 Hubert 'Geese' Ausbie (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Johnny Williams filmy Johnny Williams najlepsze filmy Johnny Williams zdjęcia Johnny Williams galeria Johnny Williams biografia Johnny Williams nominacje Johnny Williams nagrody i wyróżnienia Johnny Williams filmografia Johnny Williams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.