Johnny Sneed
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Richard (gościnnie)
8.3 2011 Richard (gościnnie)
8.0 2010 Todd (gościnnie)
8.2 2009 Todd (gościnnie)
6.5
Single z odzysku
Unhitched
2008 Todd (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Byron Jordan (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Jimmy Tomorrow (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Todd (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Todd (gościnnie)
7.3 2004 Aaron Moreland (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Todd (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Todd (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Todd (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Todd (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Todd (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Todd (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Klient (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Johnny Sneed filmy Johnny Sneed najlepsze filmy Johnny Sneed zdjęcia Johnny Sneed galeria Johnny Sneed biografia Johnny Sneed nominacje Johnny Sneed nagrody i wyróżnienia Johnny Sneed filmografia Johnny Sneed aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.