John Wu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Sanitariusz (gościnnie)
0.0 2009 Sanitariusz (gościnnie)
6.5 2009 Sanitariusz (gościnnie)
7.8 2008 Sanitariusz (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Morgan Yam (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Sanitariusz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Wu filmy John Wu najlepsze filmy John Wu zdjęcia John Wu galeria John Wu biografia John Wu nominacje John Wu nagrody i wyróżnienia John Wu filmografia John Wu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.