John Woodvine
Data urodzenia: 1929-07-21
Miejsce urodzenia: Tyne Dock, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Hazel Wright (rozwód), córka Mary, 2. Lynn Farleigh

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Burmistrz
7.9
Starożytny Rzym: wzlot i upadek imperium
Ancient Rome: The Rise and Fall of an Empire
2006 Laktancjusz
5.0
Odległe Brzegi
Distant Shores
2005 Stary Smith (gościnnie)
0.0 2004 Justice Saul Grandage (gościnnie)
8.1 2004 Neville Gallagher (gościnnie)
9.0 2001 William Gossage
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Al Bowling (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sir Harry Chatwyn / Komodor (gościnnie)
7.4
Perswazje
Persuasion
1995 Admirał Croft
0.0 1995 Sędzia Mellor (gościnnie)
6.9
Proces
Trial, The
1993 Pan Deimen
7.0 1993 Jackie Brown, biologiczny ojciec Erica (gościnnie)
7.7
Wichrowe wzgórza
Wuthering Heights
1992 Mr. Earnshaw
0.0 1992 John Wilson
6.8 1992 Frank Armstrong (gościnnie)
5.5 1990 M. Snotts
0.0 1990 (gościnnie)
6.5
Rycerze Boga
Knights of God
1987 Mordrin
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Jack Hetherington (gościnnie)
0.0 1985 Oscar Randolph (1988)
0.0 1984 Mistrz West 468(gościnnie)
10.0
Nicholas Nickleby
Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The
1982 Ralph Nickleby/Śpiewacz operowy
6.8
Amerykański wilkołak w Londynie
American Werewolf in London, An
1981 Dr J.S. Hirsch
0.0 1980
10.0 1980 John Lambert (gościnnie)
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Dennis (gościnnie)
0.0 1976 Les Mallow (gościnnie)
0.0 1974 Randall Peronett
8.5 1972 DCS John Kingdom (1972-1973)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Sir Francis Drake
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1966 Detektyw inspektor Roper (gościnnie)
7.0 1965 MacDuff / Sebastian
10.0 1964 (gościnnie)
7.0 1964 Shimon (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Marszałek (gościnnie)
8.6 1962 Det. Insp. Alan Witty
7.6
Święty
Saint, The
1962 Pilot (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Harry (1961) (gościnnie)
7.6 1955 Dedektyw / Major "Pongo" Standing / Człowiek z zewnątrz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Woodvine filmy John Woodvine najlepsze filmy John Woodvine zdjęcia John Woodvine galeria John Woodvine biografia John Woodvine nominacje John Woodvine nagrody i wyróżnienia John Woodvine filmografia John Woodvine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.