John Wood
Data urodzenia: 1930-01-01
Miejsce urodzenia: 2011-08-06
Stan cywilny: Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.0
Legendy Kung Fu (1993)
Kung Fu: The Legend Continues

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Gareth(gościnnie)
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Murray Farquhar (gościnnie)
6.8 2007 Edward Le Plassiter (gościnnie)
7.9
Napoleon
Napoléon
2002 Papież Pius VII
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Sir Michael Waterford (gościnnie)
6.3
Pytanie do Boga
Body, The
2001 Kardynał Pesci
8.7
Miłość w zimnym klimacie
Love in a Cold Climate
2001 Lord Merlin
7.2
Idealny mąż
Ideal Husband, An
1999 Lord Caversham
6.5
Słodycz zemsty
Revengers' Comedies, The
1998 Marcus
3.6 1994
8.0
Cienista dolina
Shadowlands
1993 Christopher Riley
5.8
Amerykański łowca
Young Americans, The
1993 Richard Donnelly
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Charles Leadbeater (1993)(gościnnie)
8.2
I wszyscy razem
All Together Now
1990 Detektyw Grant (gościnnie)
0.0 1989 Anderson (1992)
5.6
Kawałek
Bit Part, The
1987 John Bainbridge
6.2
Wieczór trzech króli
Twelfth Night
1987 Sir Toby Belch
0.0 1987 Michael Rafferty
7.0
Błysk pajaca
Jumpin' Jack Flash
1986 Jeremy Talbott
7.9 1986 John Dudley, książe Nothumberland
0.0 1986 Alan Bond
10.0 1985 Ex-Inspektor Henry Mortimer / Robert
7.5
Purpurowa róża z Kairu
Purple Rose of Cairo, The
1985 Jason
7.3
Zaklęta w sokoła
Ladyhawke
1985 Bishop
10.0 1985 Ex-Inspektor Henry Mortimer / Robert
10.0 1984 Robert Menzies
7.2
Gry wojenne
WarGames
1983 Stephen Falken
4.0 1978 Ernest Van Santen
0.0 1978
0.0 1978
10.0 1976 Sugar Renfrey
0.0 1972
0.0 1972
0.0 1971 Chris (gościnnie)
0.0 1971 Jacko (1975) (gościnnie)
0.0 1967
10.0 1967 Goya (gościnnie)
0.0 1965 Harry Dunn (1967)(gościnnie)
0.0 1965 Sydney Carton
5.5 1963 Douglas (1964) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Edgar J.Twitter (gościnnie)
0.0 1960 Barnaby Rudge
7.6 1955 Doktor Gilbert Canning / Kouligin / Martin / Otto / Neville

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Wood filmy John Wood najlepsze filmy John Wood zdjęcia John Wood galeria John Wood biografia John Wood nominacje John Wood nagrody i wyróżnienia John Wood filmografia John Wood aktor John Wood reżyser John Wood scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.