John White
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Młody Jack
6.9 2011 Sam Girardi (gościnnie)
0.0 2010 Jake
6.9 2003 Justin Rhinehart (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Tommy Flanagan (gościnnie)
6.9 1999 Luke (2002: Sezon 6)
3.0 1998 Kai (gościnnie)
7.6
Przygody Shirley Holmes
Adventures of Shirley Holmes, The
1996 Francis Boris 'Bo' Sawchuk
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 Michael (gościnnie)
0.0 1994 Steve (gościnnie)
7.6
Magiczny Autobus
Magic School Bus, The
1994 (głosy)
0.0 1986 Dziennikarz w gazecie (gościnnie)
0.0 1985 Ted (gościnnie)
0.0 1983 Pan Pluckrose
0.0 1979 Kip Jogger
9.1
Nie ma mitu bez kitu
Ripping Yarns
1976 Tubylec (gościnnie)
0.0 1976 Ralph Murphy (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
6.5
Napoleon i kobiety
Napoleon and Love
1974 Constant
0.0 1966 Mickey Blake (gościnnie)
8.6 1962 Kierowca (1962) / Jerry Daker (1969) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John White filmy John White najlepsze filmy John White zdjęcia John White galeria John White biografia John White nominacje John White nagrody i wyróżnienia John White filmografia John White aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.