John Welsh
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1991 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
8.5 1986 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1985 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
9.0 1984 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
7.3 1984 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0
Cytadela
Citadel, The
1983 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
6.3 1983 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1982 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
8.6 1981 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1980 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
6.4
Siostry Brontë
Soeurs Brontë, Les
1979 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1979 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
6.6 1979 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
10.0 1979 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1976 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
10.0 1976 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1976 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
7.8 1976 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1974 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
6.5
Napoleon i kobiety
Napoleon and Love
1974 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
8.0
Zaczarowany flet
Pied Piper, The
1972 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1972 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1972 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1972 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1970 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1967 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1967 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
7.9
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
1967 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
8.2 1967 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1966 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1966 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1965 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
7.0 1965 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1964 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
7.0 1964 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1962 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
8.6 1962 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1959 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
0.0 1957 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)
7.6 1955 Dr Shore / Urzędnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Welsh filmy John Welsh najlepsze filmy John Welsh zdjęcia John Welsh galeria John Welsh biografia John Welsh nominacje John Welsh nagrody i wyróżnienia John Welsh filmografia John Welsh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.