John Voldstad
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Stały bywalec baru
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Stały bywalec baru
8.7 1994 Stały bywalec baru
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Stały bywalec baru
10.0 1993 Stały bywalec baru
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Stały bywalec baru
7.3 1990 Stały bywalec baru
7.2 1989 Stały bywalec baru
8.3
W imię honoru
Blue and the Gray, The
1982 Stały bywalec baru
8.6 1982 Stały bywalec baru
7.4
Szaleństwa o północy
Midnight Madness
1980 Stały bywalec baru
7.2 1979 Stały bywalec baru
7.0 1979 Stały bywalec baru

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Voldstad filmy John Voldstad najlepsze filmy John Voldstad zdjęcia John Voldstad galeria John Voldstad biografia John Voldstad nominacje John Voldstad nagrody i wyróżnienia John Voldstad filmografia John Voldstad aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.