John Vine
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2009 Ojciec
0.0 2004 Bill McAllister
6.4 2003 Przywódca (gościnnie)
6.5
Rycerze Boga
Knights of God
1987 Williams
0.0 1985 Inspektor John Massingham
5.6
Twierdza
Keep, The
1983 Lutz
7.5 1982 A.D.C.
0.0 1976 Porucznik Bamber(gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Vine filmy John Vine najlepsze filmy John Vine zdjęcia John Vine galeria John Vine biografia John Vine nominacje John Vine nagrody i wyróżnienia John Vine filmografia John Vine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.