John Ventimiglia
Data urodzenia: 1963-07-17
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Stanley Vespucci (gościnnie)
7.5 2010 Stanley Vespucci (gościnnie)
7.3 2009 Stanley Vespucci (gościnnie)
6.5 2009 Stanley Vespucci (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Leo ''Dwie Beczki" Barelli (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Stanley Vespucci (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Stanley Vespucci (gościnnie)
6.4
Mickey Niebieskie Oko
Mickey Blue Eyes
1999 Stanley Vespucci (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Artie Bucco
6.5 1997 Stanley Vespucci (gościnnie)
7.0 1997 Stanley Vespucci (gościnnie)
7.0
Pogrzeb
Funeral, The
1996 Stanley Vespucci (gościnnie)
7.3 1996 Stanley Vespucci (gościnnie)
0.0 1996 Stanley Vespucci (gościnnie)
8.0 1995 Stanley Vespucci (gościnnie)
7.5
Strzały na Broadwayu
Bullets Over Broadway
1994 Stanley Vespucci (gościnnie)
7.6 1993 Stanley Vespucci (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Ventimiglia filmy John Ventimiglia najlepsze filmy John Ventimiglia zdjęcia John Ventimiglia galeria John Ventimiglia biografia John Ventimiglia nominacje John Ventimiglia nagrody i wyróżnienia John Ventimiglia filmografia John Ventimiglia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.