John Turner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bejsbolista
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Kapitan Delouche (gościnnie)
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Pan Andrews (gościnnie)
1.0 1993 Peter Dagenham (gościnnie)
6.8 1992 Hunter (gościnnie)
8.7 1990 Roderick Spode (gościnnie)
0.0 1970 (gościnnie)
0.0 1963 Bill Randle
8.6 1962 Feathers (1967) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Cord Thrandel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Turner filmy John Turner najlepsze filmy John Turner zdjęcia John Turner galeria John Turner biografia John Turner nominacje John Turner nagrody i wyróżnienia John Turner filmografia John Turner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.