John Thaddeus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Kierowca (gościnnie)
8.0 2007 Kierowca (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Strażnik więzienny (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Kierowca (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Kierowca (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kierowca (gościnnie)
8.2 2002 Kierowca (gościnnie)
7.3 2002 Paul Donlan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Kierowca (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Kierowca (gościnnie)
7.6 2000 Kierowca (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Kierowca (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Kierowca (gościnnie)
7.5 1997 Kierowca (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Kierowca (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Kierowca (gościnnie)
7.6 1993 Kierowca (gościnnie)
7.4
Morze miłości
Sea of Love
1989 Kierowca (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Kierowca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Thaddeus filmy John Thaddeus najlepsze filmy John Thaddeus zdjęcia John Thaddeus galeria John Thaddeus biografia John Thaddeus nominacje John Thaddeus nagrody i wyróżnienia John Thaddeus filmografia John Thaddeus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.