John Speredakos
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Strażnik w celi śmierci (gościnnie)
5.6 2010 Strażnik w celi śmierci (gościnnie)
4.0 2009 Strażnik w celi śmierci (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Strażnik w celi śmierci (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Strażnik w celi śmierci (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Strażnik w celi śmierci (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Strażnik w celi śmierci (gościnnie)
6.4
Syreny
Sirens
1993 Strażnik w celi śmierci (gościnnie)
0.0 1990 Strażnik w celi śmierci (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Speredakos filmy John Speredakos najlepsze filmy John Speredakos zdjęcia John Speredakos galeria John Speredakos biografia John Speredakos nominacje John Speredakos nagrody i wyróżnienia John Speredakos filmografia John Speredakos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.