John Shea
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Harold Waldorf (gościnnie)
0.0 2011 Harold Waldorf (gościnnie)
0.0 2010 Harold Waldorf (gościnnie)
0.0 2009 Harold Waldorf (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Harold Waldorf (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Harold Waldorf (gościnnie)
7.5 2005 Harold Waldorf (gościnnie)
7.5 2001 Harold Waldorf (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Harold Waldorf (gościnnie)
8.4 1998 Harold Waldorf (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Dominic (gościnnie)
8.0 1995 Harold Waldorf (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Harold Waldorf (gościnnie)
6.4 1992 Harold Waldorf (gościnnie)
0.0 1990 Harold Waldorf (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Harold Waldorf (gościnnie)
7.7 1988 Harold Waldorf (gościnnie)
8.1 1985 Harold Waldorf (gościnnie)
7.6 1983 Harold Waldorf (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Harold Waldorf (gościnnie)
6.5
Zaginiony
Missing
1982 Harold Waldorf (gościnnie)
0.0 1979 Harold Waldorf (gościnnie)
7.7 1977 Harold Waldorf (gościnnie)
7.0 1973 Harold Waldorf (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Shea filmy John Shea najlepsze filmy John Shea zdjęcia John Shea galeria John Shea biografia John Shea nominacje John Shea nagrody i wyróżnienia John Shea filmografia John Shea aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.