John Scott Martin
Data urodzenia: 1926-04-01
Miejsce urodzenia: 2009-01-06
Stan cywilny: Liverpool, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1990 Stary jubiler
7.0
Eryk wiking
Erik the Viking
1989 Ingemund stary
0.0 1988 Pan Baines
6.6
Krwiożercza roślina
Little Shop of Horrors
1986 'Downtown' bum #3
0.0 1984 Kierownik szkoły(gościnnie)
8.1
Sens życia wg Monty Pythona
Monty Python's The Meaning of Life
1983
8.1
Karmazynowe Ubezpieczenie Ostateczne
Crimson Permanent Assurance, The
1983
0.0 1977 Hawke
0.0 1976 Will Richards(gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Kochanek Julii / Niewolnik
7.8
Pełna sielanka
Good Life, The
1975 Kelner (1975) (gościnnie)
0.0 1975 Taksówkarz (1977) (gościnnie)
0.0 1975 Bobby (gościnnie)
1.0 1975 Concert (1976) (gościnnie)
8.2
Saga rodu Palliserów
Pallisers, The
1974 Bunce's Crony (gościnnie)
0.0 1973 Pan Connor
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Brown (1973) (gościnnie)
6.7 1971 Odźwierny (1972) (gościnnie)
7.6 1970 Człowiek na wystawie (1971) (gościnnie)
0.0 1966 Garage Man (1966), Thompson (1967), Preston (1974), Kontroler biletów (1975)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Dalek Operator, Nucleus, Kriz, Hughes, Dalek Supreme, Mutt, Gold Dalek, Strażnik, Wieśniak, Robot
8.6 1962 Preece / Lacey (1964) / Wells / Willie (1967) / Wino (1972) / Prior (1974)
0.0 1959 Kelner / Pracownik biurowy (gościnnie)
5.0 1958 T.V. Technician
7.6 1955 Sanitariusz z karetki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Scott Martin filmy John Scott Martin najlepsze filmy John Scott Martin zdjęcia John Scott Martin galeria John Scott Martin biografia John Scott Martin nominacje John Scott Martin nagrody i wyróżnienia John Scott Martin filmografia John Scott Martin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.