John Sampson
Data urodzenia: 1958-09-24
Miejsce urodzenia: Niagara Falls, Kanada
Stan cywilny: żona Teri Sandra Lee Sampson (od 31.01.2001), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Jason Rondstadt (gościnnie)
7.6
Rebelianci
Freedom
2000 Strażnik / Policjant / Strzelec wyborowy / Mężczyzna w uniformie (goś
6.8 1997 Strażnik / Policjant / Strzelec wyborowy / Mężczyzna w uniformie (goś
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Strażnik / Policjant / Strzelec wyborowy / Mężczyzna w uniformie (goś
6.8 1996 Strażnik / Policjant / Strzelec wyborowy / Mężczyzna w uniformie (goś
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Strażnik / Policjant / Strzelec wyborowy / Mężczyzna w uniformie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Sampson filmy John Sampson najlepsze filmy John Sampson zdjęcia John Sampson galeria John Sampson biografia John Sampson nominacje John Sampson nagrody i wyróżnienia John Sampson filmografia John Sampson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.