John Ronane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Halo
0.0 2011 Profesor McLaughlin
0.0 1985 Radny Steven Moffat (gościnnie)
10.0 1980 Arthur Field (gościnnie)
0.0 1977 Morgan Lightly
0.0 1977 Charles Graydon(gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Rupert Hathaway (gościnnie)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Thomas Seymour
7.3 1970 Thomas Seymour
0.0 1969 Villiers (gościnnie)
7.0 1967 Gerry
0.0 1966 Dick Tippins(gościnnie)
8.0
Król szczurów
King Rat
1965 Kapitan Hawkins
10.0 1964 (gościnnie)
8.8 1964 Gus Harman
8.6 1962 Lark (1965) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Mark Belden / Justin Pritchard (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Hubert (1967) (gościnnie)
0.0 1959 Brian James / Ochroniarz (gościnnie)
7.6 1955 Porucznik Varden
4.7 1955 Arthur Grant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Ronane filmy John Ronane najlepsze filmy John Ronane zdjęcia John Ronane galeria John Ronane biografia John Ronane nominacje John Ronane nagrody i wyróżnienia John Ronane filmografia John Ronane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.